Welcome y’all: SXSW EDU is begonnen!

Het is zover! De badges zijn opgehaald, het programma is nòg een keer doorgenomen en we zijn (een beetje) over onze jet lag heen! Wij zijn er klaar voor: vandaag begint SXSW EDU 2019!

And the winner is …!

De afgelopen weken hebben jullie kunnen stemmen op een aantal van de sessies die Jessica en ik interessant vinden voor Mondriaan. Van het maken van je eigen VR-ervaring voor studenten, tot de fijne kneepjes over het toepassen van onderwijsonderzoek in de praktijk. En we geven het toe: wat ons betreft hadden nog veel meer mensen een stem uit mogen brengen, maar we zijn natuurlijk pas net gestart met ons blog over onderwijsinnovatie bij Mondriaan. Maar alle stemmen zijn geteld en de uitslag is binnen!

Jessica zal op woensdag naar de sessie The Art of Discipline in the Age of Screens gaan en ik ga aanstaande donderdag meer te horen krijgen over kunstmatige intelligentie en blockchain.

De warming-up zit erop! 😅

Voor Jessica is het de eerste keer in Austin: “Als ik hier rondloop voel ik nu al de energie die de komende dagen alleen maar sterker zal worden. Er staat ons heel wat te wachten en ik laat me verrassen door alle sprekers, workshops en ideeën!” En hoewel ik zelf al een aantal keer eerder bij SXSW EDU ben geweest, kijk ik nu heel gericht vanuit de bril van het mbo. Waar kunnen we straks bij Mondriaan echt mee aan de slag en wat moeten we nu al weten om het beste onderwijs van morgen te kunnen geven?

Vanochtend hebben we nog even geprobeerd onze jet-lag weg te zweten in de sportschool. We hebben de warming-up erop zitten en de komende dagen zullen we zoveel mogelijk bloggen en delen wat we hier zien en horen.

Op http://innovatie.rocmondriaan.nl/sxswedu kun je terecht voor meer over SXSW EDU en al onze blogs. Dus deel deze link met al je collega’s en blijf op de hoogte!

Lees alles over SXSW EDU !

De kracht van Digital Storytelling
Mini-vlog: SXSW EDU is done!
Out-thinking Old School with Play, Innovation & Blockchain
Verhalen vertellen met impact
Innovatieve Ed-Tech ideeën gelanceerd tijdens SXSW EDU Launch Competition 🚀

5 Comments

  1. Klinkt als een goede start! Ik kijk uit naar de volgende blogs. Veel succes en inspiratie daar!

  2. Veel plezier. Ik kijk uit naar de volgende blogs! (kampvuur in een kamer? 😉

  3. Ik ga je blogs volgen, Erik en ik wens jullie veel plezier en veel inspiratie daar. Is dit gebeuren vergelijkbaar met London Bett?
    Agnes

    • Hoi Agnes! Waar bij de Bett vooral de leveranciers van technologie centraal staan, staan bij SXSW EDU vooral de inhoudelijke workshops centraal. Dus veel meer inhoud en minder ‘beursvloer’.

      • Dank je wel. Ik heb nu ook eerdere blogs gelezen en zag je uitgebreidere uitleg.


Comments are closed for this article!