Mondriaan op Dé Managementconferentie van CvI

ROC Mondriaan is volgend jaar het gastcollege voor Dé Managementconferentie van het CVI. Deze tweedaagse conferentie vindt plaats op 27 en 28 maart 2019 in het Cars Jeans (ADO) Stadion. Het delen van kennis staat natuurlijk centraal. Maar het is ook hét moment om elkaar te inspireren en te komen tot nieuwe ideeën en oplossingen. Een mooie kans voor Mondriaan om ons te presenteren als innovatieve en eigentijdse school!

Binnen Mondriaan gebeurt er namelijk ontzettend veel om het onderwijs iedere dag een beetje beter, effectiever, leuker of aansprekender te maken. Van kleine verbeteringen tot grote, innovatieve projecten. De dienst Onderwijsondersteuning en Advies gaat de komende periode op zoek naar mooie voorbeelden die we kunnen delen met het publiek van de CVI Conferentie.

En als je zelf een parel van een innovatie hebben gevonden in de ‘zee aan mogelijkheden’ binnen Mondriaan, laat het ons dan vooral weten! Stuur dan vóór 22 november een mail naar Erik Woning (e.woning@rocmondriaan.nl). Voor meer informatie over Dé Managementconferentie kun je een kijkje nemen op de website van het CVI.