Welcome back to your future!

Met het Innovatiefestival werpen we onze blik vooruit:

‘Welcome back to your future!’

Binnenkort zal het eerste Mondriaan Innovatie-festival plaatsvinden in het Techniek Innovatiehuis.
Dit festival staat helemaal in het teken van innovatie in het onderwijs met een extra spotlight op de innovatievoorstellen en een blik op de toekomst. 

Er gebeurt zoveel moois bij Mondriaan, dat het goed is om dit met elkaar te delen en elkaar te inspireren. Een aantal aanvragers houdt een pitch over hun (al dan niet uitgevoerde) voorstel. Tijdens die korte pitch delen ze hun idee, behaalde resultaten, geleerde lessen en reacties van studenten.

Collega’s met een wicked problem, een probleem dat onoplosbaar lijkt, kunnen hun uitdaging delen op de ‘Wicked-Wall’. De collega’s met de beste of meest uitdagende wicked problems verdienen na afloop een innovatiesessie om aan de slag gaan met échte oplossingen. We sluiten af met een keynote van Jarno Duursma, trendwatcher digitale technologie.

Het festival zal zowel op locatie als online zijn, zodat collega’s op andere locaties het festival ook kunnen bijwonen. Doel is vooral om kennis te delen en om elkaar binnen Mondriaan op de hoogte te stellen van de mooie innovatieve initiatieven die er zijn. Ook houden we een aantal digitale plekjes vrij voor innovatoren van buiten ons ROC! 

En… wie weet is het een startpunt voor samenwerking of kruisbestuivingen met andere scholen of diensten en motiveert het collega’s om aan de slag te gaan met hun wicked problems en innovatieve uitdagingen!

De weken in aanloop naar het festival delen wij op deze site mooie teasers, opwarmers en tipjes van de sluier.
Zodat als het eenmaal zover is, je ook eigenlijk niet langer meer kunt wachten…