Word de held van je eigen leven!

In de training Narratief-Coachen leer je hoe studenten door middel van storytelling de held van hun eigen leven kunnen worden. Deze training vindt plaats in de periode van april tot en met juni 2019. Wil je meedoen, schrijf je dan snel in.

De Reis van de Held is een methode, waarmee studenten de regie over het eigen leven kunnen versterken. Deze manier van werken en kijken is uitermate geschikt voor jongeren. Heel wat experts, die werken aan de empowerment van jongeren, maken er tegenwoordig gebruik van (Jonge helden academie studiekeuze en het Heldenbureau van Bas Schepers voor (v)mbo’ers). Als je leert dat je de held in je eigen leven bent, dan heb je ook het gevoel dat je ertoe doet! Het is daarom zo belangrijk studenten hierin te begeleiden. 

Binnen ROC Mondriaan hebben we onder andere in de Plustrajecten al succesvol gewerkt met het Heldenconcept. Maar het zou zo mooi zijn als al onze studenten hiermee in aanraking kunnen komen via LOB en SLB en dat zij vervolgens bij het vak Nederlands ondersteund worden om hun eigen verhaal te leren presenteren.

Wil je binnen je team aan de slag met De Reis van de Held? De dienst OOA beschikt over ervaringsdeskundigen die graag met jou hierover in gesprek gaan. Klik hier voor meer informatie over de verdiepende training Narratief Coachen.

Bekijk onze Agenda voor de trainingsdata. Voor vragen of aanmelding kun je terecht bij Thea Leeman: t.leeman@rocmondriaan.nl